ELINA and JOHANNA

UNDERWATER PHOTO PRODUCTIONS

Haluaisitko vedenalaisia kuvia tuotteestasi? Me valokuvaamme niin pinnan alla kuin pinnan päällä vesi aiheisia kuvia. Nyt tarjoamme vedenalaisen kuvauksen alkaen  995 eur + alv hintaan.  

 

Nämä uniikit kuvat pysäyttävät katsojan ja keräävät huomiota asiakkaidesi keskuudessa.

 

VALITSE ALLA OLEVISTA PAKETEISTA TAI OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ JOS HALUAT USEAMMAN TUOTTEEN KUVAUKSEN.

Sosiaalisen- ja sähköisen median paketti

ovh 995 eur + alv

 

Paketti sisältää 5 kuvaa yhdestä tuotekokonaisuudesta (esim. yksi vaatekokonaisuus) ja käyttöoikeudet sähköiseen viestintään ja markkinointiin.

 

Kun olet sopinut kanssamme kuvauksista sinun tarvitsee vain lähettää meille tuotteesi postissa. Kuvaamme sen noin 2-3 viikon kuluessa. Kun tuote on kuvattu, saat linkin kuvagalleriaan, josta voit valita haluamasi kuvat. Lähetämme tuotteesi takaisin kuvauksen jälkeen.

 

Halutessasi voit tilata lisäkuvia hintaan 45 eur + alv / kuva tai printtilaatuiset kuvat oikeuksilla 250 eur + alv / kuva.

MARKKINOINTIPAKETTI PRINTTIOIKEUKSILLA

ovh 2996 eur + alv

 

Paketti sisältää 5 kuvaa yhdestä tuotekokonaisuudesta (esim. yksi vaatekokonaisuus) ja käyttöoikeudet kaikkiin martkkinointi ja viestintä tarkoituksiin.

 

Kun olet sopinut kanssamme kuvauksista sinun tarvitsee vain lähettää meille tuotteesi postissa. Kuvaamme sen noin 2-3 viikon kuluessa. Kun tuote on kuvattu, saat linkin kuvagalleriaan, josta voit valita haluamasi kuvat. Lähetämme tuotteesi takaisin kuvauksen jälkeen.

 

Halutessasi voit tilata lisäkuvia hintaan 45 eur + alv / kuva tai printtilaatuiset kuvat oikeuksilla 250 eur + alv / kuva.

VEDENALAISEN MALLIN VALMENNUSKOULUTUS

ovh 2495 eur + alv

Haluatko oppia tai syventää vedenalaisen mallin taitojasi? Yksityistunnelilla käydään läpi kuinka pidättät hengitystäsi ja näyttät rennolta vedenalaisissa kuvissa?

Sisältää 5 kuvaa käytettäväksi mallikansiossa. 

 

Valmennuskoulutus toteutetaan yksityisopetuksena. Se sisältää teoriaopetuksen hengenpidättämisestä, käytännön opetusta uima-altaassa sekä 3h kuvaus session. Kurssin käytyäsi saat 5 kuvaa käytettäväksi mallikansioosi.

 

 

Ole yhteydessä ja varataan aika.