top of page

ELINA and JOHANNA

UNDERWATER PHOTO PRODUCTIONS

Haluaisitko vedenalaisia kuvia tuotteestasi? Me valokuvaamme niin pinnan alla kuin pinnan päällä vesi aiheisia kuvia.  

 

Nämä uniikit kuvat pysäyttävät katsojan ja keräävät huomiota asiakkaidesi keskuudessa.

 

VALITSE ALLA OLEVISTA PAKETEISTA TAI OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ JOS HALUAT USEAMMAN TUOTTEEN KUVAUKSEN.

Sosiaalisen- ja sähköisen median paketti

 

Paketti sisältää 5 kuvaa yhdestä tuotekokonaisuudesta (esim. yksi vaatekokonaisuus) ja käyttöoikeudet sähköiseen viestintään ja markkinointiin.

 

Kun olet sopinut kanssamme kuvauksista sinun tarvitsee vain lähettää meille tuotteesi postissa. Kuvaamme sen noin 2-3 viikon kuluessa. Kun tuote on kuvattu, saat linkin kuvagalleriaan, josta voit valita haluamasi kuvat. Lähetämme tuotteesi takaisin kuvauksen jälkeen.

MARKKINOINTIPAKETTI PRINTTIOIKEUKSILLA

 

Paketti sisältää 5 kuvaa yhdestä tuotekokonaisuudesta (esim. yksi vaatekokonaisuus) ja käyttöoikeudet kaikkiin martkkinointi ja viestintä tarkoituksiin.

 

Kun olet sopinut kanssamme kuvauksista sinun tarvitsee vain lähettää meille tuotteesi postissa. Kuvaamme sen noin 2-3 viikon kuluessa. Kun tuote on kuvattu, saat linkin kuvagalleriaan, josta voit valita haluamasi kuvat. Lähetämme tuotteesi takaisin kuvauksen jälkeen.

VEDENALAISEN MALLIN VALMENNUSKOULUTUS

Haluatko oppia tai syventää vedenalaisen mallin taitojasi? Yksityistunnelilla käydään läpi kuinka pidättät hengitystäsi ja näyttät rennolta vedenalaisissa kuvissa?

Sisältää 5 kuvaa käytettäväksi mallikansiossa. 

 

Valmennuskoulutus toteutetaan yksityisopetuksena. Se sisältää teoriaopetuksen hengenpidättämisestä, käytännön opetusta uima-altaassa sekä 3h kuvaus session. Kurssin käytyäsi saat 5 kuvaa käytettäväksi mallikansioosi.

 

 

Ole yhteydessä ja varataan aika.

bottom of page